Navnekonkurrence

KONKURRENCE! Har du navnet til SAB’s kommende afdeling? Vind et supergavekort på 500 kroner!

SAB bygger 69 familieboliger Ved Amagerbanen 21 – tæt på Amager Strand, Øresund, metro og indkøb. Men hvad skal afdelingen hedde? Det har vi brug for din hjælp til at finde ud af. Vi er på udkig efter et navn, der afspejler SAB og/eller området omkring. Skynd dig at sende forslag til, hvad den nye SAB-afdeling skal hedde. Hvis dit forslag ender som vindernavnet, vinder du et supergavekort på 500 kr. Gavekortet kan bruges i mere end 150 butikker, som du kan se her. Alle, der er bosiddende i Danmark, kan deltage, og det er SAB’s organisationsbestyrelse, der vælger vindernavnet blandt alle forslag. Se konkurrencebetingelserne her

Send et eller flere navneforslag via dette link senest søndag den 6. februar

Du kan hente inspiration til navneforslag ved at læse mere om boligerne og området herunder.

Om boligerne
SAB bygger som nævnt 69 boliger. 9 af boligerne bygges som ’små, billige boliger’. Byggeriet forventes at gå i gang i starten af 2023 og at være klar til indflytning i foråret 2024. Når byggeriet er færdigt, vil der være boliger på mellem 43-110 m2 i form af 1-5 værelsesboliger samt et fælleslokale i stueetagen mod gårdrummet mod syd.

Gårdrummet bliver grønt og med grønne landsskabskiler mellem de omkringliggende bebyggelser. Den nye SAB-afdeling Ved Amagerbanen bliver nemlig en del af et blandet byggeri med private boliger. Gårdrummene og landskabskilerne er centrum for fællesskabet mellem beboerne i bebyggelserne.

Området omkring
Byggeriet ligger Ved Amagerbanen 21. Her bor man tæt på Øresund med blot 500 meter til Amager Strandpark, hvor der er strandliv og sejlsport. Tæt på byggeriet har man også adgang til større grønne arealer ved Kløvermarken, Lergravsparken og Amager Fælled. Metroen ligger desuden i kort afstand og sikrer dermed nem forbindelse til den øvrige by.

Vil du have direkte besked, når der er nyt om byggeriet, ventelister og udlejning?
Tilmeld dig KAB’s nyhedsbrev for byggeriet her - så får du direkte besked, når der er nyt
 


Illustration af JUUL FROST ARKITEKTER