KAB administrerer SAB

"Du bor i SAB, og SAB administreres af KAB. Det forvirrer mange. Forklaringen er, at SAB ikke har en selvstændig administration og derfor har bedt KAB stå for den daglige drift, udlejning osv. Det er tilfældigt, at de to navne ligner hinanden så meget," siger Lene Vennits, kundechef i KAB.

>Læs mere om KAB som SAB's administrator

SAB bygger nyt

Det er vigtigt for SAB, at der er og fortsat vil være boliger til at betale for almindelige mennesker i hovedstaden. Derfor bygger SAB nyt, når chancen byder sig.

 

Jernbanebyen

En helt ny bydel skal udvikles på jernbaneterrænet sydvest for Hovedbanegården. Samvirkende Boligselskaber og Boligselskabet AKB, København er sluppet gennem nåleøjet og skal sammen med fsb stå for de almene boliger.

Det forventes, at der foreligger et forslag til en lokalplan i 2022, og at den kan vedtages endeligt i 2023. Første spadestik forventes i 2023 eller 2024.

Læs mere om Jernbanebyen her

Banebo

I Sundbyøster på Amager opfører SAB 69 familieboliger med 1-5 værelser. Lejlighedsbyggeriet har byggestart i februar 2022 og forventes klar til indflytning i forsommeren 2024.

Tilmeld dig nyhedsbrev om nybyggeriet fra KAB

Det nye Sølund 

SAB bygger det nye Sølund, der byder på et moderne plejecenter, 22 ældreboliger, 150 ungdomsboliger og en daginstitution. Der bliver også plads til en række mikrobutikker. Nybyggeriet er den 31. maj 2022 midlertidigt sat på pause. Læs mere her  

Læs mere om Det Nye Sølund her