KAB administrerer SAB

"Du bor i SAB, og SAB administreres af KAB. Det forvirrer mange. Forklaringen er, at SAB ikke har en selvstændig administration og derfor har bedt KAB stå for den daglige drift, udlejning osv. Det er tilfældigt, at de to navne ligner hinanden så meget," siger Lene Vennits, kundechef i KAB.

>Læs mere om KAB som SAB's administrator

Sejlhuset

Sejlhuset er en nyere bebyggelse med lyse lejligheder beliggende op til Byparken og tæt på Amager Fælleds grønne områder. I Byparken er der legepladser og en fodboldbane med kunstgræs. Sejlhuset ligger tæt på Fields og Ørestad Station, så både indkøbsmuligheder og offentlig transport er tæt på. Sejlhuset har en beboerklub, hvor der er et ugentligt bararrangement. Klubben indeholder billardbord, ligesom der er legetøj til de mindste, og er åben for alle beboere. Der er en stor tøndegrill og et havebord i gården, som kan benyttes af beboerne. Der er desuden et festlokale, som kan lejes.

Du kan følge med i afdelingens udvikling på Sejlhusets Facebookside, hvor arrangementer i beboerklubben og anden relevant information findes. Der er et årligt beboermøde i april, hvor afdelingsbestyrelsen vælges, budgettet vedtages og regnskabet fremlægges til orientering. Her er det muligt at stille forslag, hvis der er ting, du ønsker ændret. 

Læs mere om Sejlhuset på afdelingens egen hjemmeside, som administreres af afdelingsbestyrelsen.

Gå til hjemmesiden her

Adresser:
 Edward Thomsens Vej 33-49
 2300 København S

 Antal lejemål:
 64