Blomster gør godt

"Når jeg laver nyt, skal det være nemt at vedligeholde. Jeg er til stauder med blomster i flotte farver og bunddække. Når det bliver stort, er der ikke mere ukrudt, og man skal bare snuppe en tidsel i ny og næ," siger Mauro Diaz, gartner i Tingbjerg i Brønshøj.

>Se mere om boligafdelingerne i Tingbjerg

Saxobo

Saxobo ligger lige midt i byen, helt centralt på Vesterbrogade, 10 min. gang fra Hovedbanegården. Her er masser af butikker og liv, fine forretninger og mange forskellige caféer og restauranter. Det bliver ikke mere centralt. Og alligevel ligger den dejlige Enghavepark tæt på og sammen med andre små grønne områder er der nem adgang til det grønne. 

Nærområdet rummer også nem offentlig transport; mange busser og metroen er ved at blive bygget på Enghave Plads. Skoler og institutioner er der også er rigt udbud af. 

Saxobo har en dejlig lukket gård, hvor der er meget sol om sommeren. Gården bliver brugt flittigt, der er gode bordebænke pladser og grill alle er velkomne til at bruge. Børnene er glade for legepladsen, og de har også mulighed for at bruge børnehavens legeplads uden for deres åbningstid. 

Der er et mindre fælleslokale i stueplan med køkken, køleskab mm., som kan lejes billigt. 

Adresser:
Saxogade 52-62
Matthæusgade 19
1662 og 1666 København V

Antal lejemål:
51