KAB administrerer SAB

"Du bor i SAB, og SAB administreres af KAB. Det forvirrer mange. Forklaringen er, at SAB ikke har en selvstændig administration og derfor har bedt KAB stå for den daglige drift, udlejning osv. Det er tilfældigt, at de to navne ligner hinanden så meget," siger Lene Vennits, kundechef i KAB.

>Læs mere om KAB som SAB's administrator

Saxobo

Saxobo ligger lige midt i byen, helt centralt på Vesterbrogade, 10 min. gang fra Hovedbanegården. Her er masser af butikker og liv, fine forretninger og mange forskellige caféer og restauranter. Det bliver ikke mere centralt. Og alligevel ligger den dejlige Enghavepark tæt på og sammen med andre små grønne områder er der nem adgang til det grønne. 

Nærområdet rummer også nem offentlig transport; mange busser og metroen er ved at blive bygget på Enghave Plads. Skoler og institutioner er der også er rigt udbud af. 

Saxobo har en dejlig lukket gård, hvor der er meget sol om sommeren. Gården bliver brugt flittigt, der er gode bordebænke pladser og grill alle er velkomne til at bruge. Børnene er glade for legepladsen, og de har også mulighed for at bruge børnehavens legeplads uden for deres åbningstid. 

Der er et mindre fælleslokale i stueplan med køkken, køleskab mm., som kan lejes billigt. 

Adresser:
Saxogade 52-62
Matthæusgade 19
1662 og 1666 København V

Antal lejemål:
51