Blomster gør godt

"Når jeg laver nyt, skal det være nemt at vedligeholde. Jeg er til stauder med blomster i flotte farver og bunddække. Når det bliver stort, er der ikke mere ukrudt, og man skal bare snuppe en tidsel i ny og næ," siger Mauro Diaz, gartner i Tingbjerg i Brønshøj.

>Se mere om boligafdelingerne i Tingbjerg

Humlevænget

Humlevænget består af 400 dejlige rækkehuse, som alle har egen have. Der er 3 større og 4-5 mindre legepladser i områder, som børnene er glade for.

Beliggenheden er ideel med ro og fred, og der er ikke større veje i nærheden med generende støj. Alligevel ligger afdelingen centralt med 8 km til Rådhuspladsen og 8 minutters gang til S-tog.

Den grønne Husumpark, daginstitutionen Humlebo Børnehave og Husum Skole er naboer. Husum Boldklub giver gode muligheder for at være aktiv. Den korte afstand til Utterslevmose, et af Københavns mest attraktive grønne områder, er et stort plus. Damhusengen og -søen er heller ikke langt væk.  

Humlevænget har et stort flot beboerlokale, hvor man kan bespise 50 gæster. Køkkenet er fuldt udstyret og klart til den store fest.

Afdelingsbestyrelsen er aktivt og har blandt arrangeret fastelavn hvert år de sidste 40 år. 

Her kan du klikke dig til SAB Humlevængets egen hjemmeside

Adresser:
Nordrupvej 1 
2700 Brønshøj 

Antal lejemål: 392