KAB administrerer SAB

"Du bor i SAB, og SAB administreres af KAB. Det forvirrer mange. Forklaringen er, at SAB ikke har en selvstændig administration og derfor har bedt KAB stå for den daglige drift, udlejning osv. Det er tilfældigt, at de to navne ligner hinanden så meget," siger Lene Vennits, kundechef i KAB.

>Læs mere om KAB som SAB's administrator

Fresiahus

Fresiahus er beliggende i den nordvestlige del af Grønttorvet og ligger langs Kortstilkvej og Elstarvej. Det er en etagebebyggelse i 4-6 etager med fælles tagterrasse og væksthus på 5. sal, fælleslokale i stuen og åben gård mod nabobebyggelsen. Det fælles væksthus er 100 m2. Cykelparkering, depoter og vaskerum til ungdomsboligerne placeres i kælderen.

Der er adgang til alle boliger via indvendige opgange, som er niveaufrie både fra gadeside og gårdside. Alle opgange er forsynet med trappe og elevator. Boliger i stueetagen har 1 eller 2 terrasser med tilhørende dyrkningsarealer, og de fleste øvrige boliger er forsynet med altan.

På hjørnet mellem Elstarvej og Kortstilkvej er et fælleslokale placeret i stueetagen. Her er plads til både fællesspisning og andre fællesarrangementer samt studiepladser med plads til fordybelse. Fra fælleslokalets opgang er der adgang til en fælles taghave på 6. etage. Denne er forsynet med opholdsmuligheder, plantebede til fællesdyrkning og et stort væksthus på 100 m2, hvor både planter, fællesskaber og relationer kan gro.

Der er kælder under en del af bebyggelsen, som er forsynet med depotrum til alle boliger samt cykelparkering. Der er let adgang til kælderen enten via elevatorer fra bebyggelsens opgange samt fra udvendige trapper i gårdrummet. Ved trappe i gårdrummet til kælder er der også cykelslidske.

Adresser:

Kortstilkvej 2-6
2500 Valby

Antal lejemål:

Afdelingen består af 33 boliger heraf 3 ungdomsboliger.