Blomster gør godt

"Når jeg laver nyt, skal det være nemt at vedligeholde. Jeg er til stauder med blomster i flotte farver og bunddække. Når det bliver stort, er der ikke mere ukrudt, og man skal bare snuppe en tidsel i ny og næ," siger Mauro Diaz, gartner i Tingbjerg i Brønshøj.

>Se mere om boligafdelingerne i Tingbjerg

Falsterbo

Afdelingen Falsterbo er beliggende på en pæn og stille villavej. Det er med andre ord en meget rolig og afskærmet beliggenhed – næsten landlig. Alligevel er det centralt med gode transportmuligheder mellem to togstationer og med busser på Frederikssundsvej. Der er gode indkøbsmuligheder med mange forretninger i området. Nærområdet er meget aktivt med ældrecentre, masser af børneinstitutioner, skole, Husumparken og fodboldklubben. 

Gode lejligheder
Lejemålene i Falsterbo er opdelte i 1-, 2-, og 3-værelses lejligheder. Boligerne i stueetagen har tilhørende haver, mens de øvrige boliger har altaner ud til områdets grønne arealer.

Der er et dejligt græsmiljø bag husene, småbørnslegeplads og grillpladser. Lige om hjørnet er en stor bemandet kommunal legeplads. 

Aktiv bestyrelse
Falsterbo har en aktiv bestyrelse, der står for at lave diverse arrangementer blandt andet sommertur, julemarked og julebanko

 

Adresser: 
 Karlslundevej 25-33
 Merløsevej 3-39 B
 2700 Brønshøj

 Antal lejemål:
 162