KAB administrerer SAB

"Du bor i SAB, og SAB administreres af KAB. Det forvirrer mange. Forklaringen er, at SAB ikke har en selvstændig administration og derfor har bedt KAB stå for den daglige drift, udlejning osv. Det er tilfældigt, at de to navne ligner hinanden så meget," siger Lene Vennits, kundechef i KAB.

>Læs mere om KAB som SAB's administrator

Falsterbo

Afdelingen Falsterbo er beliggende på en pæn og stille villavej. Det er med andre ord en meget rolig og afskærmet beliggenhed – næsten landlig. Alligevel er det centralt med gode transportmuligheder mellem to togstationer og med busser på Frederikssundsvej. Der er gode indkøbsmuligheder med mange forretninger i området. Nærområdet er meget aktivt med ældrecentre, masser af børneinstitutioner, skole, Husumparken og fodboldklubben. 

Gode lejligheder
Lejemålene i Falsterbo er opdelte i 1-, 2-, og 3-værelses lejligheder. Boligerne i stueetagen har tilhørende haver, mens de øvrige boliger har altaner ud til områdets grønne arealer.

Der er et dejligt græsmiljø bag husene, småbørnslegeplads og grillpladser. Lige om hjørnet er en stor bemandet kommunal legeplads. 

Aktiv bestyrelse
Falsterbo har en aktiv bestyrelse, der står for at lave diverse arrangementer blandt andet sommertur, julemarked og julebanko

 

Adresser: 
 Karlslundevej 25-33
 Merløsevej 3-39 B
 2700 Brønshøj

 Antal lejemål:
 162