Blomster gør godt

"Når jeg laver nyt, skal det være nemt at vedligeholde. Jeg er til stauder med blomster i flotte farver og bunddække. Når det bliver stort, er der ikke mere ukrudt, og man skal bare snuppe en tidsel i ny og næ," siger Mauro Diaz, gartner i Tingbjerg i Brønshøj.

>Se mere om boligafdelingerne i Tingbjerg

Eilersminde Plejeboliger

Plejehjemmet har 120 boliger fordelt på fire afdelinger, hvoraf den ene afdeling i stuen har 12 boliger og de øvrige afdelinger har 36 boliger. 

Eilersminde er et kommunalt plejehjem, der ligger i hjertet af Tingbjerg.

Bygningen rejser sig i fem etager med en stueetage, tre etager kun med boliger og en fjerde sal med fælles multisale, orangeri og en tagterrasse med en formidabel udsigt over byen.

Eilersminde åbnede i 2024 og opkaldt efter arkitekt og byplanlægger Steen Eiler Rasmussen, der var med til at tegne Tingbjerg.

Plejehjemmet ligger i en grøn lomme omgivet af Vestvolden og Utterslev Mose, hvor der er rig mulighed for at gå ture. Vi ligger desuden i samme hus som en dagligvarebutik og tæt på Tingbjerg Bibliotek og Kulturhus. Buslinje 132 kører langs Ruten og holder dermed lige uden for plejehjemmet og buslinje 2A holder tæt på plejehjemmet v. busstoppestedet Terrasserne (Åkandevej).  

 

Adresser:

Ruten 14
2700 Brønshøj