KAB administrerer SAB

"Du bor i SAB, og SAB administreres af KAB. Det forvirrer mange. Forklaringen er, at SAB ikke har en selvstændig administration og derfor har bedt KAB stå for den daglige drift, udlejning osv. Det er tilfældigt, at de to navne ligner hinanden så meget," siger Lene Vennits, kundechef i KAB.

>Læs mere om KAB som SAB's administrator

Dybbølhus

Dybbølhus er en utrolig velfungerende afdeling – måske på grund af at den er meget blandet. Her bor både børnefamilier, unge og ældre og folk med anden etnisk baggrund. Der er lavet en undersøgelse, der viser at Dybbølhus er et af de steder i Sydhavnen, hvor folk er allermest trygge og glade for at bo. Her tager folk sig af hinanden.

Bestyrelsen er pt. aktiv, godt kørende og repræsenterer beboersammensætningen. Der er planer om lektiecafe, IT-cafe og diverse sociale arrangementer.

Dybbølhus har en hyggelig gård med boldbane, legeplads og hyggekroge som bliver brugt meget.

Angående beliggenhed, så kan det næste ikke blive bedre. Sydhavnen er et skønt sted med meget gode transportmuligheder; Sydhavn St. og busser lige ved hånden. Gode indkøbsmuligheder og kort afstand til blandt andet  Valbyparken og Havnebad.

 

 Adresser: 
 Ernst Kapers Vej 2-10
 2450 København SV

 Antal lejemål:
 90