Blomster gør godt

"Når jeg laver nyt, skal det være nemt at vedligeholde. Jeg er til stauder med blomster i flotte farver og bunddække. Når det bliver stort, er der ikke mere ukrudt, og man skal bare snuppe en tidsel i ny og næ," siger Mauro Diaz, gartner i Tingbjerg i Brønshøj.

>Se mere om boligafdelingerne i Tingbjerg

Bispebjerg Terrasser

Bispebjerg Terrasser har en fantastisk beliggenhed. Grøndalscenteret med mange forskellige aktiviteter fra svømmehal til bowling og badminton er lige i nærheden og bliver brugt flittigt af beboere afdelingen. De grønne områder og Utterslev mose bringer naturen tæt på samtidig med at bussen holder lige uden for døren og kører direkte til byen. Det er et meget stort plus for afdelingens ældre, at der bor en Købmand i ejendommen, og lige over vejen findes desuden bager og blomsterhandler. 

En veldrevet afdeling

Huslejen i Bispebjerg Terrasser er lav, men afdelingen er meget velholdt og tilbyder billigt bredbånd og telefoni. Desuden har afdelingen sin egen tv-kanal med lokal-tv. I alle gårdene er der grill og havemøbler og der findes også legepladser, til trods for, at der lige nu ikke bor så mange børn.

Små haver i stuelejlighederne

De fleste stuelejligheder har skønne små haver med sol hele dagen. Der findes et dejligt beboerlokale man kan leje med plads til 36 personer. Der er mulighed for lejlighedssammenlægninger og nyt køkken.
 

 Adresse:
 Rådvadsvej 124-144 
 Frederiksborgvej 133-167 
 Tonemestervej 2-36 
 Bispebjerg Parkallé 43-51 
 2400 København NV

 Antal lejemål:
 398