Blomster gør godt

"Når jeg laver nyt, skal det være nemt at vedligeholde. Jeg er til stauder med blomster i flotte farver og bunddække. Når det bliver stort, er der ikke mere ukrudt, og man skal bare snuppe en tidsel i ny og næ," siger Mauro Diaz, gartner i Tingbjerg i Brønshøj.

>Se mere om boligafdelingerne i Tingbjerg

Askholm

Askholm har en utrolig smuk beliggenhed med direkte adgang til naturen. Havnen og kanalerne udgør en fantastisk udsigt og mulighederne for kajak og bådsejlads er gode. Lige over gangbroen finder man Amager Fælled, som er et stykke unikt dansk natur. Forbindelserne til byen er gode, busserne kører ofte og havnebussen er også en god transportvej. 

Flot arkitektur

Askholm er et arkitektonisk meget flot nybyggeri der fungerer rigtig godt. Der er et beboerlokale man kan låne med AV-udstyr, en god legeplads og mulighed for en billig parkeringsplads. Ejendommen rummer desuden vuggestuen Børnehuset Sluseholmen. I gåafstand er en helt ny skole under opførsel, nemlig Skolen i Sydhavnen. Den nye skole kommer til at have fokus på det maritime, hvilket understøttes at den unikke beliggenhed helt tæt på vandet.

Aktiv bestyrelse

Afdelingsbestyrelsen i Askholm er aktiv og der arrangeres forskellige fællesarrangementer, som fastelavn og sommerfest. 

Afdelingsbestyrelsen i Askholm er aktiv og der arrangeres i samarbejde med grundejerforeningen og gårdlauget forskellige fællesarrangementer, som fastelavn og sommerfest. 

 

Adresse:
Dexter Gordons Vej 1-5
Sluseholmen 37-39
Thad Jones Vej 2-4
2450 København SV

Antal lejemål:
69