Vedligeholdelse bliver nemmere og billigere

SAB er lige nu i fuld gang med at få aftaler på plads, der gør det nemt for dig at få ordnet dine slidte gulve. Bor du i Husum? Så kan du allerede nu få slebet og lakeret dine gulve til en god pris og med en hårdfør kvalitetslak. Den gode lak skaber det flotte og holdbare resultat med et væsentligt mere slidstærkt gulv. Bor du et andet sted i SAB, kan du glæde dig til lignende tilbud.

Når du bor i en familiebolig i SAB med B-ordning, skal du sørge for, at ikke kun gulve, men også lofter og vægge i din bolig, er pæne og vedligeholdte. Derfor har boligorganisationen fokus på at tilbyde gode løsninger til dig, der gør det nemt for dig at opfylde din forpligtelse. 

Find vedligeholdelsesreglementet for din boligafdeling
Læs om A- og B-ordning på KAB's hjemmeside

Brug vedligeholdelseskontoen

Du kan betale med penge fra vedligeholdelseskontoen, som du automatisk indbetaler til hver måned over huslejen. Ønsker du at gøre arbejdet selv, kan du få materialerne betalt.

Vær opmærksom på, at vedligeholdelseskontoen hører til din bolig. Derfor kan en eventuel opsparing på kontoen ikke udbetales, og ved en eventuel flytning går kontoen videre til den nye lejer af boligen. 

Se saldoen på vedligeholdelseskontoen for din bolig på MIT KAB

Kontakt altid ejendomskontoret

Kontakt altid dit ejendomskontor på forhånd, hvis du skal have udført en opgave i din bolig, både hvis du skal have hjælp til opgaven, eller du udfører arbejdet selv. Ejendomskontoret skal give tilladelse til arbejdet og kan hjælpe med at få det gjort, så det forstyrrer dig mindst muligt. De kan også fortælle, hvordan du betaler med penge fra vedligeholdelseskontoen.

Skrevet af GAB, 9/5-17