KAB administrerer SAB

"Du bor i SAB, og SAB administreres af KAB. Det forvirrer mange. Forklaringen er, at SAB ikke har en selvstændig administration og derfor har bedt KAB stå for den daglige drift, udlejning osv. Det er tilfældigt, at de to navne ligner hinanden så meget," siger Lene Vennits, kundechef i KAB.

>Læs mere om KAB som SAB's administrator

HerlevÅhuse

Boligkomplekses, Herlev Åhuse er SAB´s nyest opførte.

SAB har opført 12 almene familieboliger i Herlev. Boligerne er beliggende ned til det grønne område ved Kagsåen med kun 500 meter til Herlev Bymidte. 

Alle boliger er dobbelthuse i forskudte planer, som bliver tilpasset området med små enheder og store grønne arealer. Alle boligerne er indrettet med stue og køkken-alrum i åben forbindelse. Der er i alt 101,5 m2 fordelt på fire værelser, hvor de tre værelser er på 1. sal. Derudover er der både badeværelse og gæstetoilet.

Månedlig husleje ekskl. forbrug (el, vand, varme og antenne) forventes at blive ca. 9.960 kr. for en bolig med egen have og carport. 

Husdyr: Der må holdes 1 hund efter ansøgning (der må ikke holdes kat).

Bebyggelsen er placeret på Langdyssen 54B, bag Herlev Hospital og med ca. 500 til Herlev Bymidte. Der er ca. 12 km til Rådhuspladsen, og med bil er du hurtig ude på motorring 3.
Se beliggenhed

HerlevÅhuse opføres som et bæredygtigt byggeri med solceller m.v. og overholder lavenergiklasse 2020. 
Det vil give energibesparelser og reducere de kommende beboeres udgifter til varme og el.

 

Adresse:
Langdyssen 54B - 54M
2730 Herlev

Antal lejemål:
12